top of page

Wolverine Oyun Videosu Ve Diğer Marvel Oyunları'nın Bilgileri Sızdırıldı

Son günlerde oyun dünyası, büyük bir sarsıntı ile karşı karşıya. Ünlü oyun geliştirici şirketi Insomniac Games, bilgisayar korsanları tarafından çalınan verilerle tehdit edildi. VSlayer adlı hacker grubu, şirketten tam 2 milyon dolar ve 50 BTC talep ederek geri dönüş alamayınca, çaldıkları bilgileri sosyal medya üzerinden paylaşmaya başladı. VSlayer'ın Twitter hesabında, çalınan verilere ait bazı kesitler ve oyunlara ait dikkat çekici videolar ortaya çıktı oyun 50 dolar olacağı belirtiliyor.


1.67 terabaytlık veri gündeme bomba gibi düşerken, paylaşılan videolar oldukça etkileyici bir oyun deneyimi vaat ediyor. Ancak, VSlayer videolarda oyunların henüz tamamlanmamış olduğunu ve daha da geliştirileceğini net bir şekilde belirtiyor. Bu durum, çalınan bilgilerin tam sürüm olmadığını ve oyunların gelecekte daha da büyüyeceğini gösteriyor.



Paylaşılan bilgilere göre, Insomniac Games'in 2032 yılında piyasaya sürmeyi planladığı oyunlar arasında Venom, Wolverine, Spider-Man 3, Ratchet ve Clank, X-Men ve henüz adı belirlenmemiş bir oyun bulunuyor. Bu iddialar oyun dünyasında büyük bir heyecan yaratırken, şirket henüz resmi bir açıklama yapmış değil.



Insomniac’ın gelecek planlarına dair bir slayt da veri ihlalinde ortaya çıktı. Bu slayta göre, 2025-2032 yılları arasında Marvel’s Venom, Marvel’s Wolverine, Marvel’s Spider-Man 3, yeni bir Ratchet & Clank, Marvel’s X-Men ve ismi belli olmayan bir oyun gibi çeşitli projeler üzerinde çalışacaklar. Ancak bu bilgilerin kesin olmadığını ve değişiklik gösterebileceğini unutmamak gerek.




Oyun severler, yaşanan bu olayın oyun endüstrisine nasıl bir etki yapacağını ve Insomniac Games'in bu zorlu durumu nasıl yöneteceğini merakla bekliyor.


Sizlerin bu gelişmeyle yorumlarınız neler bizlerle yorumlarınızı da paylaşırsanız seviniriz .

Abone olup haberler den güncel bir şekilde bilgi alabilirsiniz teşekkürler iyi okumalar.

SineTekno


14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page