top of page

Assassin's Creed Mirage İphone Ve İpad'De Geliyor Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ubisoft'un popüler oyunu Assassin's Creed Mirage, 6 Haziran'da iPhone 15 Pro serisi ve M serisi çip barındıran iPad'lerle birlikte satışa sunulacak. Bu yeni versiyon, konsol kalitesinde bir oyun deneyimi vaat ediyor ve oyunculara deneme süresi olarak 90 dakika sunacak. Ancak, oyuna devam etmek için tam sürüm için 50 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.


Oyunun PC sürümü 5 Ekim 2023'te piyasaya çıkmış ve genel olarak olumlu eleştiriler almıştı, ortalama olarak 8/10 puan aldı. Şu anda Assassin's Creed Mirage ön siparişe açık durumda ve Ubisoft, konsol versiyonuyla aynı keyfi yaşatacağını iddia ediyor.



Özellikle son aylarda, oyun dünyasında önemli başarılar elde etmiş oyunların iOS platformuna taşınması dikkat çekiyor. Örneğin, geçtiğimiz aylarda Death Stranding, Resident Evil 4 ve Resident Evil Village gibi oyunlar başarılı bir şekilde iOS'a uyarlandı.


Bu durum, Ubisoft'un Assassin's Creed Mirage için de benzer bir başarı yakalayabileceğini gösteriyor. Oyunun mobil versiyonuyla ilgili beklentiler oldukça yüksek.

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page