top of page

Rick and Morty Hayranları, Bekledikleri Anime Projesine Kavuşuyor


Rick and Morty, son yılların en popüler animasyon dizilerinden biri. Yetişkinlere yönelik mizahı, bilim kurgu maceraları ve sürprizli hikayeleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan dizi, şimdi de anime dünyasına adım atıyor.


Adult Swim kanalı,“Rick and Morty” dizisinin yan ürünü olarak hazırlanan anime uyarlaması üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni yapım, "Rick and Morty: The Anime" adıyla ekrana gelecek ve sevilen karakterleri Japon tarzında yeniden yorumlayacak.


Dizinin yönetmenliğini ise Tower of God gibi başarılı anime yapımlarının arkasındaki isim olan Takashi Sano üstlenecek. Sano, Rick and Morty evrenini kendi kreatif vizyonuyla harmanlayarak izleyicilere yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor.


Takashi Sano'nun etkinlikte gösterilen video kaydında:


"Yönetmen olarak sizi temin ederim, ben de Rick and Morty'nin büyük bir hayranıyım. Çok sayıda Rick and Morty hayranı olduğuna inanıyorum ve bunların arasından yeni bir Rick and Morty hikayesi yaratmak üzere seçildiğim için de gerçekten onur duyuyorum." ifadelerine yer verdi"


"Telecom Animation Film" yapım şirketinin üstlendiği anime uyarlaması, 10 bölümden oluşacak ve ana diziden bağımsız bir hikaye anlatılması beklenen yapım Rick and Morty fanlarının yanı sıra anime severleri de heyecanlandıran bu proje, bu yıl içerisinde yayınlanması planlanıyor.





Rick and Morty: The Anime, Rick and Morty evrenine yeni bir boyut kazandırırken, izleyicileri de yeni bir maceraya davet ediyor. Anime dünyasının sevilen karakterleriyle buluşacak olan Rick and Morty hayranları, bu anime projesinin neler getireceğini merakla bekliyor.

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page