top of page

Heyecanla Beklenen One Piece Dizisi Çıkış Yapıyor !

Güncelleme tarihi: 4 Ağu 2023

Geçtiğimiz aylarda Netflix, One Piece'in hayranlarını mutlu edecek haberini duyurmuştu ve uzun süredir beklenen dizi, sonunda bugün izleyicilerle buluşuyor.


Japon manga serisi One Piece, dünyanın en ünlü ve sevilen eserlerinden biri olarak biliniyor. Eiichiro Oda tarafından yazılan ve çizilen bu epik macera, 1997'den bu yana Shueisha'nın Weekly Shōnen Jump dergisinde yayınlanıyor ve 100'den fazla ülkede hayran kitlesine ulaşmayı başaran manganın live action uyarlaması Netflix'in verdiği tarih olan 31.08.23 yani bir ay sonra çıkış yapması bekleniyor.

One Piece, Grand Line denilen gizemli ve tehlikeli sularda geçen bir macera hikayesini anlatıyor. Hikaye, genç kahraman Monkey D. Luffy'nin dünyanın en büyük korsanı olma hayalini takip etmesini ve Straw Hat Korsanları adlı cesur ekibiyle birlikte birbirinden heyecan dolu maceralara atılmasını konu alıyor.


Dizi toplam 10 bölümden oluşacak


Netflix'in "One Piece" canlı aksiyon dizisinin oyuncu kadrosu oldukça yetenekli isimlerden oluşuyor. İşte karakterlere canlılık katacak bazı oyuncular ve canlandırdıkları karakterler:

Iñaki Godoy, Luffy karakterini "Who Killed Sara?" dizisindeki performansıyla canlandırıyor ve bu rolüyle tanınıyor.


Mackenyu Arata, Zoro karakterini "Rurouni Kenshin: Final Chapter" filmindeki performansıyla canlandırıyor ve bu rolüyle tanınıyor.


Emily Rudd, Nami karakterini "Hunters" dizisindeki performansıyla canlandırıyor ve bu rolüyle tanınıyor.


Jacob Romero Gibson, Usopp karakterini "All Rise" dizisindeki performansıyla canlandırıyor ve bu rolüyle tanınıyor.


Taz Skylar, Sanji karakterini "Boiling Point" filmindeki performansıyla canlandırıyor ve bu rolüyle tanınıyor.


Netflix'in özenle hazırladığını düşündüğümüz bu canlı aksiyon dizisi, "One Piece"in benzersiz dünyasını izleyicilere aktarmayı hedefliyor. Manga ve anime hayranları, 31 Ağustostan itibaren itibaren Netflix platformunda bu epik macerayı izleyebilirsiniz

17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page