top of page

Ford Pikap Kurtardığı Tesla Truck İle Dalga Geçti! (Espiri Modu Aktif)

ABD'nin Kaliforniya dağlarında Coral Hollow OHW yolunda mahsur kalan Tesla Truck'ın bagajında bir Noel ağacı ile yardım çağrısı yaparken görüntülenmesi ilginç bir olaya neden oldu. Ford Pikap F-350 tarafından kurtarılan araç, olaya dair Instagram'da Matt Chambers tarafından paylaşılan bir video ile sosyal medyada hızla popülerlik kazandı.


Videoda dikkat çeken önemli bir detay, Tesla'nın tekerleklerinde hiçbir çekiş olmamasıydı. Araç, teslim edildikten kısa bir süre sonra kullanıcısı tarafından mahsur kalmış görünüyordu. Ford resmi Twitter hesabı, olaya espriyle karışık bir yaklaşım getirerek, "Sahiplerine hayırlı olsun ama siz yine de ne olur ne olmaz, gerçek bir pikabı olan arkadaş edinmeyi de ihmal etmeyin" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Ancak, bu tweet bir süre sonra silindi.



Bu olay, Tesla'nın truck modelinin yazılımları, çekiş gücü, lastik durumu ve sistemlerinin performansı konusunda bir dizi soruyu gündeme getirdi. Elektrikli araçların zorlu koşullarla başa çıkma yetenekleri hakkında birçok kişi tarafından tartışılmaya başlandı.


Tesla Truck özellikleri şu şekil'de


*Menzil (tah.) 515 km.

*Menzil (+Menzil Arttırıcı) 705+ km.

*İvmelenme. 2,7 sn† 0-100 km/s. Fiyat etiketi :başlangıç fiyatı 61.000 dolar

*Sürüş Dört Çeker.

*Azami Hız. 209 km/s.

*Çekici. 4.990 kg.


Araç sahipleri ve teknoloji meraklıları, bu tür durumların gelecekte nasıl ele alınacağı konusunda çeşitli görüşler belirtiyor.


Sizlerin bu gelişmeyle yorumlarınız neler bizlerle yorumlarınızı da paylaşırsanız seviniriz .

Abone olup haberler den güncel bir şekilde bilgi alabilirsiniz teşekkürler iyi okumalar.

SineTekno

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page