top of page

Efsane Dövüş Oyunu Tekken 8'in Çıkış Tarihi Ve Fiyatı!

Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen Gamescom etkinliğinde Tekken 8, büyük bir üne sahip olan dövüş oyunları arasında yer alıyor. Oyunun fiyatı, çıkış tarihi ve fragmanı Gamescom'da açıklandı. Tekken 8'in kesin çıkış tarihi 26 Ocak 2024 olarak belirlendi ve oyun PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformları için piyasaya sürülecek.


Tekken 8, toplamda 32 karakter içerecek ve şu an için 27 dövüşçünün kimlikleri açıklanmış durumda. Oyunun kapak resminde Kazuya ve Jin'in olduğunu görmekteyiz. Tek oyunculu modun yanı sıra, oyunda arkadaşlarınıza karşı çevrimdışı ve çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz seçenekler de bulunacak.



Oyunun fiyatı ise biraz üzücü, standart sürüm için 1500 TL olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca deluxe paket seçeneği de bulunmakta ve fiyatı 2200 ile 2400 TL arasında değişiyor. Oyun, Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda.


Gamescom'da yapılan bu duyurularla birlikte Tekken 8'e dair heyecan doruk noktasına çıkmış durumda. Bu yeni oyun, dövüş oyunu severler için oldukça heyecan verici bir deneyim sunmaya aday görünüyor.

24 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page