top of page

Dünyada En Çok Oynanan Moba Oyun Honor Of Kings Türkiyede!


Mobil oyun dünyasının zirvesinde yer alan ve dünya genelinde en fazla oyuncuya sahip olan oyunlardan biri, Level Infinite. Bu oyun, Timi Studio Grup'un öncülüğünde geliştirilmiş olup, Türkiye pazarına getirilmesi için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Şu anda ön kayıtlar açık ve kayıt yaptıran oyunculara özel fırsatlar sunuluyor.


Level Infinite, Çin'de büyük bir popülerliğe sahip ve dünya genelinde 200 milyon kayıtlı oyuncusu ile dikkat çekiyor. Oyunun günlük olarak 100 milyon oyuncu tarafından aktif bir şekilde oynanması, onun ne kadar büyük bir kitleye hitap ettiğini gösteriyor. 2015 yılında piyasaya sürülen Level Infinite, Google Play Store'un ücretsiz oyun listesinde hala zirvede yer alıyor.



Ön Kayıt Avantajları:

Oyunun ikonik kahramanlarından biri olan Ying

Ying’in Kızıl Püskül kostümü

500 Elmas

2000 Arcana Parçası

5000 oyun içi para

Sınırlı bir sürede kahramanları ücretsiz deneyimleme


Timi Studio Grup'un, Level Infinite'ı Türkiye'ye getirme girişimi, Türk oyunculara bu eşsiz deneyimi sunma amacını taşıyor. Oyunun ön kayıt döneminde yer alan oyuncular, özel fırsatlarla bu heyecan verici maceraya ortak olma şansını elde ediyorlar.


Level Infinite, sadece büyük bir oyuncu kitlesi değil, aynı zamanda kaliteli oyun deneyimi ve sürekli güncellemelerle de adından söz ettiriyor. Türkiye'deki oyuncular, bu oyunun getirdiği yenilik ve heyecanı bekleyerek, büyük bir merakla lansmanı bekliyorlar.


Sizlerin bu gelişmeyle yorumlarınız neler bizlerle yorumlarınızı da paylaşırsanız seviniriz .

Abone olup haberler den güncel bir şekilde bilgi alabilirsiniz teşekkürler iyi okumalar.


SineTekno




18 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page