top of page

Baldu's Gate 3 İlk Günden 500 Bin Sattı (150 Gb İçerir)

Baldur's Gate 3 Oyunu hikayesiyle büyük bir başarı yakaladı Oyunun türü olan FRP/RPG'de fantastik rol yapma oyunu olarak Steam de en çok satan oyunlar listesin de zireveye

yerleşirken GOG.com'da da en çok satan oyun oldu Oyun ilk günden 500 bin sattı.


Oyun'un Baldu's Gate 2 ile arasın'da 23 sene lik bir ara var oyun pay to win de değil

bunu da belirtmek lazım parayla alınacak bir içerik barındırmıyor.Birden fazla karakterle

oynanabilir ve multiplayer olarak arkadaşlarınızı da davet edip oynayabilirsiniz.


Hikaye de Ne Anlatıyor ?


Baldur's Gate 3, Diyarlar boyunca süren nefes kesici bir macerayı konu alır. Siz ve diğer mahlûk arkadaşlarınızı yöneten nautiloid gemisinin dengesi, Chionthar Nehri yakınlarında bir patlamayla bozulur. Uyanırsınız ve telepati gibi yeni yeteneklere sahip olduğunuzu fark edersiniz. Şimdi, potansiyel yol arkadaşları olan Gale ve Shadowheart gibi sağ kurtulanlarla birlikte Faerûn'un nüfusunu tehdit eden bir zihin avcısına dönüşmemek için mücadele etmelisiniz.



Yolculuğunuzda unutulmuş diyarlardan yaratıklar olan Lae'zel veya Wyll gibi müttefikleri toplayarak düşmanlarla yüzleşirsiniz, hatta şeytanlar ve iblisler gibi güçlü düşmanlara meydan okursunuz. Tüm zorluklara rağmen, hayatta kalmak için mücadele eder ve yolculuğunuza devam edersiniz.


Baldur's Gate 3, oyunculara onlarca yıllık Dungeons & Dragons bilgisine dayalı görevler ve bulmacalarla dolu geniş bir dünya sunar. Bu keşifler oyuncuları tatmin ederken, sıra tabanlı dövüş sistemi sayesinde güçlü büyüler ve akıllı taktikler kullanarak saatlerce eğlence yaşanır.

Oyunda, sihirli hazinelerle dolu unutulmuş zindanları keşfetmek, antik mezarlarda saklı tanrıların planlarını ortaya çıkarmak ve devasa canavarlarla epik savaşlara girişmek gibi pek çok keyifli etkinlik bulunur. Baldur's Gate 3, hikaye odaklı oyun tutkunları için doyumsuz bir deneyim sunar ve son zamanlarda karşılaştığınız en iyi oyunlardan biri olabilir.


BioWare tarafından geliştirilen oyun en başarılı listede yerini 3.sırada koruyor ilk sırada

Hogwarts Legacy 879.400 satışla birinci.





17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page