top of page

Piyasada ki En Çok Satılan SUV Araçları

1.Toyota RAV4

Toyota RAV4, dünya genelinde en çok satılan SUV araçlardan biridir. 5 kişilik bir oturma kapasitesi ve 580 litrelik bir bagaj hacmi ile geniş bir iç hacme sahiptir. Ayrıca, hibrit ve tam elektrikli motor seçenekleri de mevcuttur.RAV4, güçlü ve verimli motor seçenekleri sunar. Benzinli, hibrit ve tam elektrikli motor seçenekleri bulunmaktadır. Hibrit motor seçeneği özellikle düşük yakıt tüketimi ve yüksek performans sunar. RAV4 ayrıca, dört çeker özelliği ve yüksek sürüş pozisyonu ile SUV araçların özelliklerini taşır.









2.Honda CR-V

Honda CR-V, hem benzinli hem de hibrit motor seçenekleri ile sunulur. Bu araç, 5 kişilik oturma kapasitesi ve 561 litrelik bir bagaj hacmi sunar. Geniş iç hacmi ve yüksek güvenlik özellikleri ile tanınır.Güçlü bir motor seçeneği sunan CR-V, benzinli veya hibrit motor seçenekleriyle gelir. Hibrit modeli özellikle yakıt tasarrufu sağlar. 1.5 litrelik turbo motoru, 190 beygir gücü üretir ve 8 ileri otomatik vites seçeneğiyle eşleştirilir.











3.Nissan Rogue

Nissan Rogue, hem benzinli hem de hibrit motor seçenekleri sunar. Bu araç, 5 kişilik oturma kapasitesi ve 1,112 litrelik bir bagaj hacmi sunar. Ayrıca, gelişmiş güvenlik özellikleri ve geniş bir multimedya sistemi ile donatılmıştır.Rogue, 2.5 litrelik bir motor seçeneği sunar ve 170 beygir gücü üretir. CVT (Sonsuz Değişken Şanzıman) özelliği sayesinde, yakıt tüketiminde daha verimli bir sürüş sunar. Ayrıca, Rogue, önden çekişli ve dört tekerlekten çekişli (AWD) modelleriyle de mevcuttur.












4.Mazda CX-5

Mazda CX-5, benzinli ve dizel motor seçenekleri sunar. Bu araç, 5 kişilik oturma kapasitesi ve 875 litrelik bir bagaj hacmi sunar. Ayrıca, gelişmiş sürüş deneyimi özellikleri ve yüksek kaliteli iç mekan özellikleri ile tanınır.CX-5, SkyActiv teknolojisiyle tasarlanmış bir motor seçeneği sunar. 2.5 litrelik benzinli motoru, 187 beygir gücü üretir ve 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle eşleştirilebilir. Ayrıca, dizel motor seçeneği de mevcuttur.İç mekanda, CX-5, premium kalitede malzemeler ve minimalist tasarımı ile öne çıkar.










5.Ford Escape

Ford Escape, benzinli, hibrit ve tam elektrikli motor seçenekleri ile sunulur. Bu araç, 5 kişilik oturma kapasitesi ve 974 litrelik bir bagaj hacmi sunar. Ayrıca, ileri sürüş yardımı özellikleri ve geniş bir multimedya sistemi ile donatılmıştır.Escape, 1.5 litrelik ve 2.0 litrelik benzinli motor seçenekleri sunar ve 180 beygir gücünden 250 beygir gücüne kadar bir performans sunar. Ayrıca, hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de mevcuttur. Otomatik şanzıman standarttır.Apple CarPlay ve Android Auto desteği, navigasyon ve dokunmatik ekran gibi özellikleri içerir.











6.Hyundai Tucson

Hyundai Tucson, benzinli, hibrit ve tam elektrikli motor seçenekleri ile sunulur. Bu araç, 5 kişilik oturma kapasitesi ve 577 litrelik bir bagaj hacmi sunar. Ayrıca, geniş iç mekanı, ileri sürüş yardımı özellikleri ve yüksek kaliteli malzemelerle donatılmış iç mekanı ile tanınır.

Tucson, 1.6 litrelik ve 2.5 litrelik benzinli motor seçenekleri sunar ve 177 beygir gücünden 190 beygir gücüne kadar bir performans sunar. Ayrıca, hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de mevcuttur. Otomatik şanzıman standarttır.Tucson, 1.6 litrelik ve 2.5 litrelik benzinli motor seçenekleri sunar ve 177 beygir gücünden 190 beygir gücüne kadar bir performans sunar. Ayrıca, hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de mevcuttur. Otomatik şanzıman standarttır.










7.Kia Seltos

Kia Seltos, benzinli ve turbo benzinli motor seçenekleri sunar. Bu araç, 5 kişilik oturma kapasitesi ve 744 litrelik bir bagaj hacmi sunar. Ayrıca, geniş iç mekanı, yüksek kaliteli malzemelerle donatılmış iç mekanı ve ileri sürüş yardımı özellikleri ile tanınSeltos, 1.6 litrelik ve 2.0 litrelik benzinli motor seçenekleri sunar ve 121 beygir gücünden 175 beygir gücüne kadar bir performans sunar. Ayrıca, 1.6 litrelik dizel motor seçeneği de mevcuttur. 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman standarttır.

Güvenlik açısından, Seltos, otomatik acil durum freni, adaptif hız sabitleme, çapraz trafik uyarısı, kör nokta uyarısı ve şerit takip asistanı gibi pek çok sürüş yardımı özelliği sunar. Ayrıca, geri görüş kamerası, park yardımı, park sensörleri ve birden fazla hava yastığı gibi özellikleri de mevcuttur.


4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page