top of page

Huawei'in İşletim Sistemine Sahip Avatr 11 (GOD) Teknolojisiyle Tanıtıldı!

Huawei, otomobillere yönelik desteğini hızla geliştiriyor ve bu çabalar sonucunda ortaya çıkan Huawei ADS 2.0 otonom sürüş desteği ve Harmony OS 4 ile entegre edilen yeni teknolojiler, otomobil deneyimini kökten değiştiriyor. Bu özelliklerle donatılan otomobil, sürücülere pek çok avantaj sunuyor.


Huawei ADS 2.0, otonom sürüş alanında getirdiği destek ile sürüş deneyimini daha güvenli ve rahat hale getiriyor. Yenilikçi teknolojileri sayesinde sürücüler, sıkışık trafikte veya uzun yolda daha az stres yaşayarak yolculuk edebiliyorlar. Harmony OS 4 ise otomobilin kokpit bölümüne entegre edilmiş durumda ve sadece bir işletim sistemi değil, aynı zamanda kişiselleştirme imkanları sunan bir deneyim platformu olarak öne çıkıyor.



*Çift motorlu versiyonu ise etkileyici 425 kW gücü ve 650 Nm torkuyla geliyor. 0-100 km/s hızlanma süresi sadece 3.9 saniye.

*En uygun fiyatlı modelin başlangıç fiyatı 38.350 euro olarak belirlendi.

*En büyük pil kapasitesine sahip AWD modeli ise 49.900 euro fiyat etiketine sahip.


Bu otomobilde yer alan GOD (Genel Engel Sistemi), etrafınızdaki nesneleri inanılmaz bir detayla algılayarak sizi daha fazla koruma altına alıyor. Karşıdaki aracın eğik olduğunu, yolda devrilmiş bir tahta veya ağaç gibi engelleri tespit edebilmesi, güvenliği en üst düzeye çıkarıyor. Bu sayede sürücüler, beklenmedik durumlarla karşılaştığında daha iyi tepki veriyor.

20 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page