top of page

Elektrikli Motor 720 Km Menzil Yaparak Dünya Da İlk Sırada (Elektirikli Alanda)!

Taylandlı üretici Smartech Motor'un son ürünü olan Felo TooZ, Bangkok Uluslararası Fuarı'nda dikkatleri üzerine çekti. Tur kategorisinde yer alan bu motosiklet, yükseperformansı ve konforlu tasarımıyla öne çıkıyor. 200 km/h'lik maksimum hıza sahip olmasıyla birlikte 720 km menzile ulaşabilen bu motosiklet, uzun yolculuklar için ideal bir seçenek sunuyor.


12 inçlik bir TFT ekranıyla donatılan Felo TooZ, sürücüye bilgi ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Ayrıca, ABS fren sistemi sayesinde güvenli bir sürüş deneyimi sağlarken Type 2 hızlı şarj özelliğiyle de pilin hızlıca şarj edilebileceğini belirtmek önemlidir.Yüzde 20 ile 80 arasındaki pil şarjının sadece 20 dakikada tamamlanabilmesi, kullanıcılar için pratik bir çözüm sunuyor.



Motosikletin ses sistemine de değinmek gerekirse, 6 kanallı surround ses sistemiyle çevresel sesleri etkileyici bir şekilde çoğaltarak sürücünün sürüş deneyimini zenginleştiriyor. Bu özellik, müzik keyfini artırmanın yanı sıra yolculukları daha keyifli hale getiriyor.


Felo TooZ'un güvenlik donanımları arasında yer alan 360 derecelik kamera ise sürücüye çevresel durumları daha net gözlemleme ve güvenli bir sürüşe katkı sağlama imkanı sunuyor. Bu özellik sayesinde, motosikletin çevresindeki tehlikeleri daha hızlı tespit edebilir ve önlem alabilirsiniz henüz fiyat hakkında bir bilgimiz yok.



8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page