top of page

Citroen My Ami Buggy, Ağustos Ayında Türkiye'de Satışa Sunuluyor!

Elektrikli araçların yükselişi, otomobil endüstrisinde yeni ve yenilikçi tasarımların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu tasarımlardan biri de Citroen My Ami Buggy olarak adlandırılan açık hava buggy aracıdır. Citroen My Ami Buggy, My Ami'nin modifiye edilmiş bir versiyonudur ve açık hava sürüşleri için tasarlanmıştır.


Citroen Ami Türkiye de 1000 adet satmıştı şimdi ise Yeni modeli Buggy ile tekrar satışa sunuluyor


Citroen My Ami Buggy, My Ami'nin temel özelliklerini korurken daha eğlenceli bir sürüş deneyimi sunar. Araç, aynı elektrik motoru ve bataryalarına sahip olmakla birlikte, daha geniş tekerlek tabanı, daha yüksek araç yüksekliği ve kapıları olmayan bir tasarıma sahiptir. Bu sayede, sürücü ve yolcular, açık hava sürüşlerinin keyfini çıkarabilirler.

Citroen My Ami Buggy'nin tasarımı oldukça ilginçtir. Aracın ön kısmı, My Ami'nin yuvarlak ve sevimli tasarımından esinlenilerek şekillendirilmiştir. Aracın arka kısmı ise, My Ami'nin tasarımından farklı olarak açık ve spor bir buggy tasarımıdır. Böylece, araç sadece şehir içi sürüşlerde değil, aynı zamanda tatillerde ve sahil kenarında da kullanılabilir

.

Citroen My Ami Buggy'nin sürüş performansı da oldukça etkileyicidir. Elektrik motoru, aracın hızlanmasını hızlı ve sessiz hale getirir. Araç, şehir içi sürüşler için idealdir ve trafik sıkışıklığına sıkışmış bir şehirde manevra yapmak için oldukça uygundur.


Ancak, Citroen My Ami Buggy'nin üretimi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı ve ne zaman piyasaya sürüleceği veya fiyatının ne olacağı bilinmiyor. Citroen My Ami Buggy'nin tasarımı ve özellikleri, sürücülerin şehir içi sürüşlerinin keyfini çıkarmalarına ve aynı zamanda açık hava sürüşlerinde farklı bir deneyim yaşamalarına olanak tanır. Aracın piyasaya sürülmesini sabırsızlıkla bekleyenler, bu benzersiz ve eğlenceli aracı sürme fırsatını kaçırmamalıdır.

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page