top of page

Cehennem Melekleri 4 (9 Yıl Sonra) Sevenlerine Kavuşuyor

Sinema dünyasının heyecanla beklenen serisi "The Expendables," uzun bir aranın ardından geri dönüyor. Yönetmenlik koltuğuna oturan efsanevi isim Sylvester Stallone, bu kez başrolde Jason Statham ile birlikte izleyicileri aksiyonun doruklarına taşıyacak. Kadroda yer alan ünlü isimler, bu filmle birlikte serinin en çarpıcı ve etkileyici halkasını oluşturuyor.

22 Eylül tarihin de sinema da aksiyon ve çarpışma severlerle kavuşacak


Kadro'ya Yeni İsimler de Katıldı


Ünlü rap sanatçısı 50 Cent, dövüş sanatlarının ustası Tony Jaa, cazibesiyle tanınan Megan Fox, aksiyonun efsanesi Dolph Lundgren, dövüşçü Jacob Scorpio, deneyimli aktör Andy Garcia, dövüş sanatları ve spor dünyasından Randy Couture ile Endonezyalı dövüş sanatları ustası Iko Uwais gibi isimler kadronun öne çıkan yüzleri. Bu birbirinden yetenekli oyuncular, hem deneyimli isimlerin gücünü taşıyor hem de yeni katılan aktörlerle zenginleşen bir sinematik deneyim sunuyor.



Önceki filmde yaşanan hatalardan ders alan ekip, artık aynı tuzaklara düşmeyeceklerine söz veriyor. Eğitimlerini en üst seviyeye çıkaran bu paralı asker ekibi, dünyanın farklı coğrafyalarında bekleyen tehlikeli görevlere en hazır haliyle yöneliyor. Her türlü zorluğa karşı donanımlı ve kararlı olan ekip, en zor görevleri bile üstesinden gelmeye kararlı.


Sylvester Stallone'un yönetmenliği ve Jason Statham'ın başrol performansıyla izleyicilere sunulan bu film, serinin önceki bölümlerinin aksiyonunu daha da ileri taşımayı hedefliyor. Yeni eklenen ünlü aktörlerle birlikte, serinin en çekici ve aksiyon dolu filmi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


Sizlerin bu gelişmeyle yorumlarınız neler bizlerle yorumlarınızı da paylaşırsanız seviniriz .

Abone olup haberler den güncel bir şekilde bilgi alabilirsiniz teşekkürler iyi okumalar.


SineTekno

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page